Udvendigt malerarbejde

 • Hjem
 • Udvendigt malerarbejde

​Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte AJ Malerservice 100 % gratis og uforpligtende, når du har en maleropgave, du ønsker hjælp til. Ring til os på tlf. 53 80 22 29, på mail: ajmalerservice@hotmail.com eller gør brug af vores kontaktformular.

  Lad os stå for dit udvendige malerarbejde

   

  Vælger du AJ Malerservice til at stå for dit udvendige malerarbejde, får du et malerfirma der brænder for at udføre opgaven efter alle kunstens regler. Vi er kendte for ikke at gå på kompromis med vores kvalitetsarbejde. Vi ønsker nemlig, at vores kunder skal have det mest optimale resultat, der holder år efter år.

  Vi tilbyder blandt andet disse former for udvendigt malerarbejde:

  Maling af facader på alle former for bygninger.
  Maling af døre og vinduer.
  Sørge for træbeskyttelse af hegn, skure, carporte, sommerhuse m.m.
  Maling af eksempelvis gavle, sternbrædder, vindskeder og tagudhæng.
  Har du et malerprojekt, der ikke er på denne liste, er du velkommen til at henvende dig til os, så vi kan tage en snak om din opgave.

  Facadearbejde er en af vores favoritopgaver

   

  Facadearbejde er en af vores favoritopgaver, da det virkelig skaber en stor forandring. En slidt og gammel facade, der får et såkaldt ansigtsløft, giver bygningen et helt andet udtryk.

  Ved facadearbejde er det vigtigt at huske på, at en facade skal kunne modstå det danske vejr. Derfor er det essentielt, at arbejdet udføres korrekt af erfarne malere, hvis denne skal holde.

  Der er stor forskel på, hvilken slags maling der skal bruges og hvilken maleteknik, der skal anvendes i forhold til, om det er mursten, puds, beton eller noget helt fjerde. Derudover skal der tages hensyn til facadens alder, tilstand og tidligere behandlinger.

  Hvis du overlader opgaven med maling af din facade til AJ Malerservice, får du en professionel tilgang til opgaven, der tager højde for alle aspekter i forhold til en holdbar løsning.

  Vi kommer gerne ud til dig for at se på og snakke om dine facader. Under vores gennemgang af facaden vil vi give dig vejledning omkring produkter og vedligeholdelse. Derved kan du tage den optimale beslutning i forhold til, hvad der er bedst.

   

  Vi er knivskarpe til forsikringsskader

  Har du en forsikringsskade, der indebærer, at et malerfirma skal indover? Vi er knivskarpe i forhold til forsikringsskader og har ekspertisen til at håndtere dem korrekt.

  Hvis du overvejer vores professionelle hjælp i forhold til håndteringen af din forsikringsskade, så giv os et kald. Vi kommer gerne ud til dig for at besigtige opgaven, give gode råd samt et 100 % uforpligtende tilbud.