Malerservice til privat

 • Hjem
 • Malerservice til privat

​Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte AJ Malerservice 100 % gratis og uforpligtende, når du har en maleropgave, du ønsker hjælp til. Ring til os på tlf. 53 80 22 29, på mail: ajmalerservice@hotmail.com eller gør brug af vores kontaktformular.

  Vi tilbyder professionelt malerarbejde

   

  Med vores store erfaring kan vi tilbyde vores kunder et bredt udvalg af ydelser. Finder du ikke lige din opgave beskrevet herunder, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan se, hvad vi kan gøre for dig.

  • Maling af husfacader: Skal din husfacade friskes op, eller trænger den til et nyt og anderledes udtryk, kan vi få den til at fremstå som ny.
  • Indvendigt malerarbejde i din bolig: Få malet dine vægge, lofter, paneler, døre, vinduer m.m.
  • Renovering, ombygning, tilbygning eller nybygning: Skal du have gang i et større projekt, hvor der skal gøres klar til malerarbejde og efterfølgende males?
  • Sommerhus: Vi er eksperter i at få dit sommerhus til at fremstå på bedste vis både indendørs og udendørs.
  • Udvendigt malerarbejde: Trænger dine døre, vinduer, gavle, sternbrædder, vindskeder, tagudhæng, hegn eller andet til ny maling?
  • Træværk: Vi sørger gerne for træbeskyttelse af hegn, skure, carporte m.m.
  • Forsikringsskader: Har du forsikringsskader, hjælper vi dig gerne i mål med at udbedre disse.
  • Flyttelejligheder: Skal du flytte fra en lejet lejlighed, der skal males grundigt og professionelt, så du ikke får klager fra udlejer?
  • Vedligeholdelseskonto: Gør brug af din vedligeholdelseskonto til at få malet din bolig.

   

  Vi lever af tilfredse kunder

   

  Vi sætter stor pris på vores kunder, da det er dem, vi lever af. Tilfredse kunder der gerne kommer igen eller anbefaler os, kommer ikke af sig selv.

  Det kræver kvalitetsbevidst arbejde med øje for detaljen, en god kundekontakt og dialog, en ekstraordinær service, god rådgivning, overholdelse af den aftalte tidsplan og meget mere.

  Det er altafgørende for os at aflevere et resultat, som vores kunder bliver glade for, så de har haft en god oplevelse. Det er lige præcis derfor, at du skal forvente ovenstående, når du vælger AJ Malerservice til at udføre din maleropgave.

  Inden vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerprojekt, kommer vi hjem til dig. Her ønsker vi at få gang i en god dialog, mens vi kigger på opgaven. Det er vigtigt for os at få lavet en forventningsafstemning, finde frem til den rette løsning, aftale materialer, farver m.m.

   

  Oprydning er en selvfølge for os

  For os er oprydning efter endt arbejde en selvfølge. Det er en service vi yder, fordi vi ved hvor stor en aflastning, det er for vores kunder. Desuden ved vi, hvordan affaldet skal bortskaffes på en forsvarlig og miljøvenlig måde.