Indvendigt malerarbejde

 • Hjem
 • Indvendigt malerarbejde

​Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte AJ Malerservice 100 % gratis og uforpligtende, når du har en maleropgave, du ønsker hjælp til. Ring til os på tlf. 53 80 22 29, på mail: ajmalerservice@hotmail.com eller gør brug af vores kontaktformular.

  Indvendigt malerarbejde

   

  Vælger du at samarbejde med AJ Malerservice om dit malerprojekt, får du et kompetent malerfirma med mange års erfaring inden for blandt andet indvendigt malerarbejde. Om du er privat- eller erhvervskunde eller har brug for hjælp til en stor eller lille opgave, har ingen betydning for os. Vi hjælper dig gerne i mål med at få realiseret både dine idéer og drømme. 

  Vi sætter en ære i altid at gøre os umage med vores arbejde, da vi gerne vil have glade og tilfredse kunder, vi kan efterlade med et stort smil på læben. Ønsker du malerarbejde i højeste kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken arbejdet eller materialerne, så tag fat i os.

   

  Alt inden for indvendigt malerarbejde

   

  AJ Malerservice sænker aldrig baren i forhold til kvaliteten af vores arbejde. Ordentligt og korrekt udført malerarbejde tager den tid, som det nu tager, men vi arbejder naturligvis effektivt. Når vi forlader dig og dit malerprojekt, ønsker vi nemlig, at du har fået et langtidsholdbart resultat, du kan glæde dig over i mange år ud i fremtiden.

  Vi udfører altid kvalitetsarbejde, når du skal have lavet indvendigt malerarbejde i form af:

  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af indvendigt træværk eksempelvis paneler, døre, vinduer, karme
  • Fuldspartling og opsætning af filt
  • Maling af lejligheder eller flyttelejligheder
  • Maling af villaer, sommerhuse og andre bygninger
  • Malerarbejde ved ombygning, renovering, tilbygning eller nybygning
  • Malerarbejde ved forsikringsskader

  Har du en maleropgave, der ikke lige er på listen, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig i mål med denne opgave. Vi har nemlig et hav af andre talenter indenfor malerarbejde.

   

  Rådgivning er en af vores spidskompetencer

   

  For AJ Malerservice er det vigtigt, at vi har en god dialog med vores kunder. Derfor sørger vi altid for at have en indgående samtale med dig om dit projekt. Vi ønsker at høre, hvad du har af forventninger, og om du har brug for rådgivning eller inspiration til at ende ud med det mest optimale resultat for opgaven.

  Takket være vores store erfaring kan vi altid bidrage med eksempelvis nye idéer eller komme med en anderledes vinkel i forhold til din maleropgave. Vi hjælper dig gerne gennem hele processen således, at du er klædt på til at tage det bedste valg.

  Vores rådgivning kan ligeledes handle om alt fra materialer og farvevalg til vedligeholdelse. Vi er meget åbne overfor at dele ud af vores viden og erfaring, så spørg endelig, hvis der er noget du er usikker på.

  Dine værelser, opholdsrum, kontorer m.m. kan få et helt unik udtryk med eksempelvis de rigtige farvekombinationer. Lad os derfor finde en god farvekombination sammen, der passer både til rummet og til dine ønsker.

  Opfrisk din bolig med en vedligeholdelseskonto

  Bor du i en lejebolig, og har du en vedligeholdelseskonto?

  Så kan AJ Malerservice hjælpe dig med at få opfrisket din bolig med en gang ny maling.

  Da det er din udlejer, der skal beslutte, om du må bruge penge fra vedligeholdelseskontoen til at få malet din bolig, skal du huske at kontakte denne, inden arbejdet sættes i gang.

  Hurtig og effektiv klargøring af flyttelejligheder

  Når en lejlighed fraflyttes, skal vægge og lofter som regel males, så lejemålet fremstår i bedste stand til den nye lejer.

  Har du som privatkunde, eller som ansvarlig for en boligforening, brug for en hurtig, effektiv og kompetent maler til at istandsætte flyttelejligheder, er det en service som AJ Malerservice tilbyder.