Malerservice til erhverv

 • Hjem
 • Malerservice til erhverv

​Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte AJ Malerservice 100 % gratis og uforpligtende, når du har en maleropgave, du ønsker hjælp til. Ring til os på tlf. 53 80 22 29, på mail: ajmalerservice@hotmail.com eller gør brug af vores kontaktformular.

  Kvalitetsmalerarbejde til virksomheder

   

  Da du finder et væld af kompetencer hos AJ Malerservice, har vi mulighed for at løse de fleste opgaver. Derfor kan vi sammen med dig finde den eller de løsninger, der er perfekte til din specifikke virksomhed.

  Du får en selvstændig håndværker, der ikke er bange for at tage penslen i den anden hånd for at opfylde alle dine ønsker og behov. Derudover skal du forvente, at opgaven bliver løst til den aftalte tid, og at den holder sig indenfor det aftalte budget. 

  Inden vi går i gang med malerarbejdet dækker vi grundigt af således, at alt foregår på bedste vis både for dig, din virksomhed og os. Efter veludført arbejde rydder vi naturligvis op efter os selv og tager os af, at affaldet bliver afleveret på en miljøvenlig måde.  

  AJ Malerservice tilbyder blandt andet maleropgaver til disse erhverv:

  • Forretninger
  • Kontorer
  • Institutioner
  • Lejeboliger
  • Spisesteder

  Er din virksomhed ikke nævnt i det ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe mange flere typer af erhverv.

  Skab værdi for dine kunder og medarbejdere

   

  At få frisket en arbejdsplads op indendørs med skønne farver har en stor virkning på det daglige arbejdsmiljø. Det gør en markant forskel i forhold til dine kunders, medarbejderes og brugeres veltilpashed, når de befinder sig i rum der er flotte og indbydende.

  Når det kommer til en udvendig maling af virksomhedens bygning, giver det virksomheden et helt nyt liv. Medarbejdere vil nyde at møde ind, mens dine kunder får et indtryk af, at her er der styr på tingene.

  På baggrund af vores store erfaring med både små og store maleropgaver for virksomheder, er vi en solid samarbejdspartner der kan hjælpe dig gennem hele processen.

  Vi rådgiver gerne om farvesammensætninger og materialevalg, så du opnår det mest optimale resultat. Har du brug for idéer, inspiration eller lækre detaljer vejleder vi dig, så du kan foretage de rigtige valg i forhold til din virksomhed.

   

  Vi løfter dine maleropgaver
  til perfektion

  Uanset hvilken opgave vi påtager os, løfter vi altid projektet til perfektion. Vi har en faglig stolthed, hvorfor vi leverer det bedst mulige resultat hver gang. Opgaven der skal varetages, tilgås med professionalisme, sans for detaljerne og med æstetikken i højsædet.

  Vi er et malerfirma, der sætter pris på en god dialog med vores kunder. Vores sans for at samarbejde gør, at vi kan levere det resultat som du ønsker og forventer. Det sikrer, at dit malerprojekt bliver meget nemmere at have med at gøre.